Με σεβασμό στον ασθενή δημιουργήσαμε ένα ευχάριστο και καλαίσθητο περιβάλλον

Στην περιοχή της κεντρικής πλατείας της Νέας Σμύρνης και μάλιστα στην γωνία  του κεντρικότερου σημείου στον πεζόδρομο της 25ης Μαρτίου 27 και στη λεωφόρο Ελευθερίου Βενιζέλου στεγάζεται στον 2ο όροφο  το Ωτορινολαρυγγολογικο Ιατρείο.

Δίδεται έμφαση στην ενδελεχή διαγνωστική προσέγγιση, στην ατραυματική μικροχειρουργική αλλά και στην συνεπή μετεγχειρητική φροντίδα.

Gallery

Εξειδικευμένες υπηρεσίες με στόχο τη φροντίδα των ανθρώπων που μας εμπιστεύονται.

Kids Area

Σε κατάλληλα διαμορφωμένο χώρο υποδοχής για παιδιά – μέσω διαδικασίας παιχνιδιού – έρχεται το παιδί σε πρώτη επαφή με χρήση ακουστικών τύπου “Headphones” και εκπαίδευσης εκτέλεσης φωνητικών εντολών μετά από ακουστικό ερέθισμα. Πιο συγκεκριμένα, ο μικρός μας ασθενής έχει στην κατοχή του ένα tablet με παιδικά προγράμματα αναπαραγωγής διαφορετικών ήχων με χρήση ακουστικών. Η εικόνα του tablet αντικατοπτρίζεται σε μεγάλη κοντινή οθόνη μέσω screen mirroring χρησιμοποιώντας την τεχνολογία Miracast.

Με αυτόν τον τρόπο από την μια οι γονείς μπορούν με άνεση να παρακολουθούν την επιλογή και τις απαντήσεις του παιδιού τους και από την άλλη το παιχνίδι γίνεται ακόμα πιο ενδιαφέρον και εκλυστικό. Αυτή η ολιγόλεπτη διαδικασία ευχάριστης απασχόλησης αποτελεί ουσιαστικά τον προάγγελο εξοικείωσης με την μετέπειτα παιχνιδοακοομετρία και χρήση άλλων ειδικών ακοολογικών εξετάσεων που απαιτούνται κάθε φορά στο πλαίσιο της κύριας κλινικό-εργαστηριακής εξέτασης

Gallery

Εξειδικευμένες υπηρεσίες με στόχο τη φροντίδα των παιδιών.

ΠΑΙΧΝΙΔΟ-ΑΚΟΟΜΕΤΡΙΑ

Απλή, έξυπνη και εύχρηστη συσκευή φωνητικής αναπαραγωγής κοινών παιδικών λέξεων, καθώς και ήχων από ζώα ή αντικείμενα σε διαφορετικές επιλεγόμενες εντάσεις. Με αυτή την εξέταση δύναται να εξετάζεται η ακουστική ικανότητα και ευαισθησία κάθε αυτιού ξεχωριστά μέσω ενεργοποίησης του ενδιαφέροντος του μικρού ασθενούς προσχολικής ηλικίας.

Στόχος είναι να ελεγχθεί η ακοή των αυτιών και η αντιληπτική ικανότητα σε πραγματική ομιλία (ομιλητική ακοομετρία) και ήχους του περιβάλλοντος και όχι σε απλούς τυποποιημένους τόνους (τονική ακοομετρία).  Παράλληλα, τόσο ο ιατρός όσο και ο γονέας έχουν τη δυνατότητα άμεσης παρακολούθησης των φωνητικών εντολών μέσω μικρής οθόνης και ενδοωτιαίων ακουστικών, ώστε να γνωρίζουν εάν οι απαντήσεις του παιδιού με την επιδειξη της κατάλληλης κάθε φορά εικόνας σε καρτέλες είναι σωστή ή λανθασμένη.

Θα χαρούμε να μας επισκεφτείτε

Βρείτε μας στον χάρτη

Τηλέφωνο: 210 933 3035 or 693 661 4580
Διεύθυνση: 25ης Μαρτίου 27, Νέα Σμύρνη
Email: info@gerbesiotis.gr

Φόρμα Επικοινωνίας

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

    ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΓΙΑ